Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kapcsolat (Csak viszonteladók számára!)

Figyelem! Végfelhasználóknak nem értékesítünk

Kérjük kizárólag abban az esetben regisztrálj, amennyiben viszonteladó vagy.

E-mail: info@salta.hu

Telefon: +36203962914

Webáruházunkban leadott rendelésed személyesen is átveheted bemutatótermünkben:

Cím: 1142 Budapest, Komáromi út 12.

Nyári nyitva tartásunk a következő:

 Hétfő 8:00-16:00
 Kedd 8:00-16:00
 Szerda 8:00-16:00
 Csütörtök 8:00-16:00
 Péntek 8:00-15:00
 Szombat ZÁRVA
 Vasárnap ZÁRVA
 

Bemutatótermünk / átvevőhelyünk megközelíthető tömegközlekedéssel is:

Blaha Lujza térről, Astoriáról, Ferenciek teréről, Szél Kálmán térről az 5-ös busszal a Rákospatak utca megállóig. Onnan pedig 15 perc kényelmes sétával eljuthatsz hozzánk. A megállótól hozzánk vezető útvonalat IDE kattintva nézheted meg.

Mexikói útról a 225-ös busszal a Rákospatak utca megállóig. Onnan pedig 10 perc kényelmes sétával eljuthatsz hozzánk. A megállótól hozzánk vezető útvonalat IDE kattintva nézheted meg.

II. János Pál pápa tértől, Könyves Kálmán körútról, Örs vezér térről, Bosnyák térről a 62-es vagy a 62A villamossal a Rákospatak utca megállóig. Onnan pedig 15 perc kényelmes sétával eljuthatsz hozzánk. A megállótól hozzánk vezető útvonalat IDE kattintva nézheted meg.

Mexikói útról vagy Újpalotáról a 69-es villamossal a Rákospatak utca megállóig. Onnan pedig 15 perc kényelmes sétával eljuthatsz hozzánk. A megállótól hozzánk vezető útvonalat IDE kattintva nézheted meg.

Károly körútról, az Amerikai útról (Mexikói út M) a 74-es trolibusszal a Pándorfalu utca megállóig. Onnan pedig 13 perc kényelmes sétával eljuthatsz hozzánk. A megállótól hozzánk vezető útvonalat IDE kattintva nézheted meg.

Amennyiben kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével.